Saturday, February 8, 2020

JAZZ IN THE SCHOOLS: 2020

Hosted by the RJO and Department of Music, UNR

Jazz in the Schools

Information for Jazz in the Schools 2021 Coming Soon.

Schedule of Events: Church Fine Arts Building & University Arts Building University of Nevada, Reno

Saturday, February 8, 2020

Warm-up Time:
Room 134
Travel Time Performance Time School Feedback Time Clinician Room Combos: Room 110
8:00AM On Stage 8:10AM - 8:30AM Reed II 8:30AM - 9:00AM T. Raymond 14 9:30 Incline H. S.
8:10AM - 8:25AM 5 minutes 8:30AM - 8:50AM Swope 8:50AM - 9:20AM M. Steinel 112 10:00 RYJO Combo
8:30AM - 8:45AM 5 minutes 8:50AM - 9:15AM Damonte II 9:15AM - 9:55AM J. Reed 14 10:30 Reed H. S.
8:50AM - 9:10AM 5 minutes 9:15AM -9:35AM Alder Creek M .S. 9:35AM - 10:05AMs T. Raymond 112 Break
9:15AM - 9:30AM 5 minutes 9:35AM - 9:55AM Reed I 9:55AM - 10:25AM M. Steinel 14 1:30 Depoali M. S.
9:35AM - 9:50AM 5 minutes 9:55AM - 10:25AM Depoali I & II 10:25AM - 11:00AM J. Reed 112 2:00 Damonte Ranch Combo
10:00AM - 10:20AM 5 minutes 10:25AM - 10:45AM Incline H. S. 10:45AM - 11:15AM T. Raymond 14  
10:20AM - 10:35AM 5 minutes 10:45AM - 11:05AM Damonte Ranch H. S. 11:05AM - 11:45AM M. Steinel 112  
ON STAGE
11:10AM
  11:30AM - 12:30PM Reno Jazz Orchestra Open Rehearsal & Clinic
Warm-up Time:
Room 134
Travel Time Performance Time School Feedback Time Clinician Room  
12:20PM - 12:40PM 5 minutes 12:45PM - 1:05PM Open 1:05PM - 1:35PM   14  
12:45PM - 1:00PM 5 minutes 1:05PM - 1:25PM RYJO I 1:25PM - 1:55PM M. Steinel 112  
1:05PM - 1:20PM 5 minutes 1:25PM - 1:45PM Carson M. S. 1:45PM - 2:15PM T. Raymond 14  
1:25PM - 1:40PM 5 minutes 1:45PM - 2:05PM RYJO II 2:05PM - 2:45PM J. Reed 112  
1:45PM - 2:00PM 5 minutes 2:05PM - 2:25PM McQueen H. S. (Jazz Band) 2:25PM - 2:55PM M. Steinel 14  
2:05PM - 2:20PM 5 minutes 2:25PM - 2:50PM Reno H. S. 2:50PM - 3:30PM T. Raymond 112  
    2:50PM - 3:15PM Open for RJO Setup        
    3:15PM - 4:00PM Open for Concert Seating        
Jazz Ensemble
Warm-up Time:
UAB 144
Travel Time Performance Time
Hall Recital Hall
School Feedback Time
On Stage
Clinician    
8:40AM - 8:55AM 5 minutes 9:00AM - 9:25AM Billinghurst M. S. Jazz Band 9:25AM - 9:55AM J. Murray    
9:40AM - 9:55AM 5 minutes 10:00AM - 10:25AM Galena H. S. Jazz Band 10:25AM - 10:55AM J. Murray    
10:40AM - 10:55AM 5 minutes 11:00AM - 11:25AM Hug H. S. Jazz Band 11:25AM - 11:55AM J. Murray    
  BREAK  
12:40PM - 12:55PM 5 minutes 1:00PM - 1:25PM Billinghurst M. S. Jazz Choir 1:25PM - 1:55PM J. Murray    
1:40PM - 1:55PM 5 minutes 2:00PM - 2:25PM McQueen H.S. Jazz Choir 2:25PM - 2:55PM J. Murray